Tilat

Katutasossa tulijaa tervehtii kaunis ja alkuperäinen Näsilinnan (eli Milavidan) mosaiikkilattia. Eteistila on niin avara, että se sopii pienoismessujen ja myyntiesittelyjen järjestämiseen, tai toimii juhliesi vaatesäilytystilana. Katutason kaksi pienempää valoisaa ikkunallista huonetta sopivat hyvin pienryhmätyöskentelyyn ja ovat käytettävissä juhla- ja kokoustapahtumien lisätilana.

Juhlakerroksen tilat koostuvat kahdesta salista. Isossa salissa, ”Vaaleansinisessä Unelmassa”, oleva estradikoroke soveltuu puheiden pitoon, esiintyjille, orkesterille jne. Toinen, viereinen pienempi sali toimii vaikkapa tarjoilutilana. Jos sieltä ruokailun jälkeen poistetaan pöydät, voi parketilla pistää jalalla koreasti!

Hovin saleihin mahtuu väkeä seuraavasti: Hovi I 120 – 160 henkilöä, Hovi II 40 – 60 henkilöä ja Hovi III 20-30 henkilöä.

Pysäköinti: Henkilöautot kannattaa pysäköidä pysäköintitalo Massun Parkkiin, joka sijaitsee osoitteessa Juhlatalonkatu 4. Parkkitalo on avoinna 24 h/vrk ja paikkoja on 312.

Klikkaamaalla tätä merkkiä:     voit katsoa kuvia kyseisestä huoneesta.

• Juhlakerros •

Juhlakerroksen tilat koostuvat kahdesta salista. Isossa salissa on estradikoroke joka soveltuu puheiden pitoon, esiintyjille, orkesterille jne.

Toinen, viereinen pienempi sali toimii vaikkapa tarjoilutilana.

Juhlakerroksen saleihin mahtuu väkeä seuraavasti:

Hovi I : 120 – 160 henkilöä
Hovi II : 40 - 60 henkilöä

Varaa
Juhlakerros

• Katutaso •

Katutason eteistila on niin avara, että se sopii pienoismessujen ja myyntiesittelyjen järjestämiseen, tai toimii juhliesi vaatesäilytystilana.

Katutason kaksi pienempää valoisaa ikkunallista huonetta sopivat hyvin pienryhmätyöskentelyyn ja ovat käytettävissä juhla- ja kokoustapahtumien lisätilana.

Katutason saliin mahtuu väkeä seuraavasti:

Hovi III : 20 - 30 henkilöä

Varaa
Katutaso

Galleria